BARCO Medical Displays 


Alkalmazási területek


Mammográfia


Pontosabb diagnózis. Korábbi kezelés.


A képminőség és a konzisztencia nélkülözhetetlen a magabiztos diagnózis felállításához és ezáltal a sikeres kezelés eléréséhez. A Barco technológiák, amelyek meghaladják a képpontokat és a lumeneket, kiemelik még a legkisebb részleteket is, így elősegítik a pontos felismerést a betegség lehető legkorábbi szakaszában.

Páratlan képminőségük, innovatív termelékenységük és az ergonómia iránti elkötelezettségük miatt a Barco mammográfia kijelző rendszerek a modern radiológia legfontosabb kihívásaival birkóznak meg: a képméretek növelésével, a növekvő komplexitással és az ergonómiai stresszel.

Ez az oka annak, hogy világszerte az összes Mammográfiai központ több mint 80%-a választja a Barco mammográfiai monitor rendszereit.


Diagnosztika


Az aprólékosan tervezett BARCO diagnosztikai monitorok a gyorsabb képbetöltésre öszpontosítanak, modern munkaterületet teremtve és kristálytiszta képeket biztosítva a szem számára. A Barco diagnosztikai megjelenítő rendszerei segítenek a radiológusok számára biztonságosan és hatékonyan diagnosztizálni, így növelve a naponta kiértékelt leletek számát.


Sebészet


A megfizethető és jobb betegellátás érdekében a mai operációs helyiségeknek a hatékony munkafolyamatot kell támogatniuk és készen kell állniuk arra, hogy lépést tartsanak a jövő technológiájával. A Barco innovatív sebészeti kijelzői a Nexxis videó integrációs megoldásaival karöltve együttműködnek abban, hogy pontos képet biztosítsanak az integrált, hibrid vagy beavatkozó OR-k számára.

A BARCO Full HD és 4K-s nagyméretű műtéti kijelzői kivételes képminőséget biztosítanak. A Nexxis videó integrációs rendszere rugalmas, skálázható és megbízható megoldást kínál a képek és a videók kezelésére sebészi eljárások során a műtőterem hatékonyabb és eredményesebb használata érdekében.


Fogászat


Fogorvosként arra törekszik, hogy betegei a lehető legjobb ellátást kapják. Ön támaszkodhat a legmagasabb minőségű fogászati berendezésekre, a legkiválóbb digitális képalkotásra és egy modern, kellemes rendelőre, ahol a betegei kényelmesen érezhetik magukat.

A professzionalizmus további fejlesztésére a Barco kifejlesztett egy teljesen új fogászati termékcsaládot, amely megfelel az összes képalkotási igénynek. Világszerte több száz fogorvos visszajelzése alapján a Barco fogászati monitorok pontosan azokat a funkciókat foglaljá magukban, amelyekre a fogorvosoknak szüksége van: infection control-t, pontos képeket és vonzó, sokoldalú formatervezést.


Klinikai monitorok


Érintőképernyők és felhasználói interface-k


Medical display kontrollerek


Kérjen ajánlatot!