INTERAKTÍV TÁBLÁK / INTERAKTÍV KIJELZŐK / INTERAKTÍV PROJEKTOROK


A MIKROPO Vizuáltechnika Kft. minden piaci szegmensben törekszik a legkiválóbb, de ugyanakkor nagy múlttal rendelkező gyártók termékeinek képviseletére. Így kerültünk kapcsolatba és kezdtük meg az interaktív termékek piacán méltán népszerű SMART gyártó termékeinek importálását és forgalmazását is.

A SMART 1991 óta gyárt interaktív táblákat és fejleszti a SMART Notebook szoftvert, mely több évtizedes tapasztalatra és innovációra épül, ennek is köszönheti népszerűségét.
Mára megjelentek az oktatásban és az üzleti szférában az interaktív táblák mellett a különböző méretben kapható interaktív kijelzők is. Napjainkban több mint 2 millió osztályteremben használnak SMART interaktív termékeket és SMART Notebook szoftvert a világon.

A SMART folyamatosan nagy figyelmet fordít a kollaborációra. A csoportos munka fontossága egyre hangsúlyosabb igényként jelentkezik az oktatási és az üzleti felhasználásban is.

Ennek eredményeképpen jelent meg legújabban a SMART AMP, egy olyan felhő alapú szoftver megoldás, amivel a tanulók és a tanár a mobil eszközeik segítségével csoportos munkára lehetnek képesek. De ide sorolhatók az oktatási és üzleti szférának is szánt SMART KAPP termékcsalád termékei is, melyek szintén új színt visznek a 21. századi digitális csoportos munkába.


Cégünk komplett megoldást nyújt mind az oktatási intézmények, mind a vállalati szféra számára az interaktív megoldások terén.


·        hagyományos érintéssel és tollal vezérelhető több érintéses interaktív táblák

·        interaktív tábla rendszerek, SMART, EPSON, SONY mennyezetre szerelhető, SHORT THROW és ULTRA-KÖZELI projektorokkal

·        interaktív kijelzők 32”-84” (82-214cm képátlóig)

·        digitális FLIPCHART táblák (SMART KAPP 42” és 84” képátlóval)

·        mobil interaktív eszközök

·        interaktív ultra-közeli projektorok (EPSON és SONY)

·        szavazó és feleltető rendszerek


Kérjen további információt!