Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

Hálózati központú többképernyős videófal vezérlő


A Barco’s TransForm N hálózati vizualizációs videófal vezérlő családja rugalmas és felhasználóbarát módon segíti bármely forrás bármelyik kijelzőn történő megosztását és megjelenítését.A hálózati vizualizáció koncepciója könnyen érthető. Egyszerűen csatlakoztasson egy forrást ( kamerát, érzékelőt, számítógépet, stb.) és a megfelelő TransForm N jeladó segítségével megjeleníti a videót, a képeket vagy az adatokat a biztonságos IP alapú rendszeren keresztül! A szabványos internet infrastruktúra továbbítja ezeket az információkat, ahová csak szeretné a világon. A céloldalon egy dekóder segítségével lehet ellenőrzi, hogy az információ használatra kész-e bármelyik kijelzőn. A hálózati csomópontok további feldolgozás céljából hozzáadhatók a hálózathoz.

 A Contol Room diszpécserközpontok általában önállóan, szigetszerűen működnek, sokszor hálózat nélkül, önállóan.

A streaming alapú rendszerek viszont hálózati alapúak, mert az adatot több helyen is meg kell jeleníteni adott esetben, vagy az adatforrás továbbítása is már adathálózaton kell, hogy történjen.

A kezelőfelület is változatos lehet, akár Creston-al is intuitív módon történhet a fontosabb menüpontok touch screen-es kialakítása.

  A Control Room alkalmazások sarkalatos pontja a biztonság. Egy zárt hálózatból- ahova nem csatlakozhat internet-igény van arra, hogy pl. egy videó tartalmat mobilon is az arra jogosult felhasználó megnézhessen. 

  A BARCO Secure Stream rendszere erre lehetőséget ad. Az operátor kimásol egy rövid videót,  majd azt belehelyezi a Secure Stream szoftverkonténer dobozába, melyet a felhasználó IP cím segítségével elér és azt megnézheti. 

  A Barco NGS-D320 bemenete csak HDMI kábelen csatlakozik a Control Room rendszerhez, kimenete pedig már IP alap stream, ez egy Steaming Gateway-n keresztül csatlakozik a BARCO SaaS Secure Stream felhőhöz, ahonnan mobilon elérheti a távoli kliens.

  Lehetséges direct remote access is, https segítségével.

 A BARCO CMS segítségével az információ megosztása így teljesen biztonságos marad !Olvasson többet a Barco operatív kollaboratív rendszeréről  itt  !

BARCO Control Room


További információ...