Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

Mikropo Vizuáltechnika Kft.-t 1986-ban alapították képzett villamosmérnökök. Saját építésű és tulajdonú, közel 1000 m2-es épülete Budapest XIII. kerületében a Röppentyű utca 60. szám alatt található.  100%-ban magyar magánszemélyek tulajdona. Az alkalmazottak száma kb. 20-25 fő. Tevékenységét az ISO 9001-as minőségbiztosítási rendszer keretein belül végzi. Az alapítás utáni években informatikai eszközök értékesítésével foglalkozott a cég, majd a piac átalakulásához alkalmazkodva fokozatosan audiovizuális rendszermegoldás szállítóvá alakult át. 

32 ÉVES TAPASZTALAT
A 32 éves piaci tapasztalatnak, a magas szintű szakmai háttérnek, a jól képzett munkatársainak és a partner-világcégek nyújtotta szakmai támogatásnak köszönhetően a kilencvenes évek közepére a vizuáltechnikai megjelenítők piac egyik  meghatározó szereplőjévé vált. Ekkor kapta meg a belga
 BARCO cég hazai képviseletének jogát, amelynek képviseletét azóta is ellátja.

Jelenleg tevékenységének fő területei a professzionális megjelenítő eszközök, projektorok, LCD  display-k , videofalak, speciális vetítő felületek és vetítési megoldások, , kül- és beltéri aktív LED falak, audiovizuális konferencia- és audioguide-rendszerek értékesítése, LEDFALAK és nagyfényerejű BARCO projektorok és mozivetítők bérbeadása, installálása és üzemeltetése., AV média  rendszerek tervezése és kialakítása.

A felhasználási területek széles palettája olyan piacvezető cégek technológiáit igényli, amely képes megfelelő minőségben kiszolgálni korunk vizuális kommunikációs igényeit. Ebben fő partnere a belga BARCO cég – amely a világ vezető professzionális vizuáltechnikai eszközgyártója.

Az értékesítés tekintetében a BARCO termékek széles palattáját kínáljuk, mint pl. BARCO orvosi monitorok, konferenciatechnikai projektorok és videofalak, showtechnikában használatos nagyfényerejű lézerprojektorok, mozivetítők, CLICKSHARE vezetéknélküli prezentációs-és videokonferencia  eszközök. Természetesen ezen kívül más gyártók megoldásait is kínáljuk ügyfeleink részére, néhány ezek közül a teljessség igénye nélkül:

 Epson projektorok, SONY, SHARP, SAMSUNG, LG, monitorok. Crestron és  NEETS vezérlőrendszerek,  Extron, Kramer, Lightware interface-k,  Projecta vásznak,  streaming videó kamerák és encoderek, Orpheo audio-és tourguide rendszerek,  LED falak fix és bérlési változatban, Dataton Watchout média szerverek,  Brightsign Digital Signage megoldások valamint sok egyéb megjelenítéssel kapcsolatos eszköz.

Az utóbbi időben a videókonferencia eszközök piacán olyan mértékű változás történt, amely új lehetőségeket teremtett a cégek számára a UCC területén, így cégünk a videokonferencia , tárgyalók megvalósításához széles termékpalettát kínál.