Tárgyaló- és konferenciatechnika


A Mikropo  Vizuáltechnika Kft. a tárgyaló- és konferenciatechnika kialakítása során a világ vezető gyártóinak eszközrendszereit használja, így pl. a teljesség igénye nélkül:  Crestron , BARCO, Samsung, Sharp, ZOOM , Epson, LG 

A tárgyalótermi megoldások széles skáláját kínálja, attól függően, hogy hány fős és milyen felszereltség a cég/válallat igénye.

Mit is jelent az, hogy “modern” tárgyaló ? Alapvetően így semmit, mert a tárgyaló kialakítása a felhasználói igények alapján készül, aszerint, ahogyan használni fogják. 

Két dolgot azonban ki kell emelni. A projektorok mellett/helyett egyre jobban terjedenek a nagyobbméretű interakív LCD display-ek -infra vagy p-cap technológiával,- valamint a vezetéknélküli prezentáció, pl. BARCO Clickshare. Mobiltelefonról, tabletről és PC-ről egy kattintással megosztható a tartalom, így elkerülhető a kábelezés.

Egy interaktiv touch display-n történő rajzolás, szövegkiemelés, a résztvetőkkel történő filemegosztás, tablettre történő jegyzetelés javítja a felhasználói élményt, a tárgyalás vagy prezentáció hatékonyságát !

Az eszközök rendszerbe integrálását, a Crestron digitális hálózati eszközeivel végezzük, ahogy egyre több forrás és megjelenítő kerül a konferencia termbe, egyre inkább a meglévő CAT 5 kábelezés használata lesz gazdaságos, hogy az egymástól fizikailag elkülönült eszközöket vezérelni lehessen pl egy touch felületről.


Videokonferencia


Általában egy vagy kétmonitoros fali megoldást érdemes használnin az úgynevezett “ Huddle Room”-okban. Ez jelenthet egy kis szobát vagy egy kisebb elkerített területet a cégen belül, jelenthet egy “közös” tárgyalóasztalt, amelyet foglaltság alapján lehet ütemezni és használni.

A hozzácsatlakozó videókamera lehet USB alapú fix, vagy mozgó, zoom-al ellátott PTZ kamera.

A kétmonitors változatban az egyiken mindig a megsztott tartalom jelenik meg.

A hagyományos H-323/ SIP alapú vidokonferencia rendszereket egyre inkább felváltja a platformagnosztikus szoftver alapú mindenki számára könnyen elérhető WEBINAR-ra és képes  technológia.

Ennek a gondolatnak a lényege, hogy AZONOS KEZELŐFELÜLETET lát az is, aki a számítógépe előtt ül és az is, aki egy meeting room-ban kezeli a videókonferenciát !

Ez nagy előrelépés, hiszen telefon, chat, videokonferencia és tartalommegosztás egy mozdulattal megtehető,  tárgylóban pedig számos  videó -és hangtechnikai megoldást lehet alkalmazni.

Ajánlott hardver elemeket vagy a gyár által előírt eszközöket

installáljuk, segítünk az felhő alapú videókonferencia kialakításában, javaslatot teszünk a megfelelő videókonferenciára. Pont-pont, pont -multipont, a meeting room kialakítása, betanítása a szolgáltatásunk részét képezi.

A tárgyalók foglaltságát foglalási rendszer segíti,  színekkel és megfelelő design választás lehetőségével kisméretű LCD monitorokon.

A levelező rendszerben lefoglalható akár a videókonferenica ütemezésével együtt is a meeting.

A tárgyalók kihasználtsága, vagy a közösségi terek tárgyalásra alkalmas részeinek kihasználtsága fontos a tulajdonos számára.

Ezért akár a vezetéknélküli prezentáció, a videókonferencia, vagy a foglalási rendszer megléte ma már alapvetően meghatározza a hatékonyságot.

Ezek rendszerbe integrálása és adott esetben üzemeltetése a Mikropo Vizuáltechnika szolgáltatásai közé tartozik.


Digital Signage, digiális faliújság


A tárgyalókban alapvetően olyan tartalmakat érdemes megjeleníteni, amelyek vagy az adott termék és szolgáltatást “ reklámozza” vagy pedig a teremmel kapcsolatos  elkövetkező “ meeting”-ek időrendjét szolgálja.

Megtehető a tartalommanagment pl. Videókonferencia rendszer részeként, de önálló telepített megoldással is.

Ehhez vagy videófalat vagy LED falat vagy nagyméretű LCD monitorokat használunk. 

Interaktiv módon is informálhajtuk a vendéget, munkatársakat.   A megfelelő tartalommanagment rendszer testre szabva tudjuk szállítani.


Oktatás


Amennyiben a vállalati oktatást vesszük alapul, akkor azt mondhatjuk, hogy természetesen az interaktiv monitorok képezik az alapját, azonban itt a tartalommegosztás és a 

“ tanári” moderáció igen fontos elem. WEBINAR megvalósítása az átalunk ajánlott videókonferencia rendszer segítségével is történet , de a lokális oktatást a BARCO wePresent termékcsaládja segíti legjobban.


Rendszertervezés, kivitelezés, üzemeltetés


Ingyenes helyszini felmérést  biztosítunk és koncepcionális budgetary ajánlatot tudunk adni.

A13. Kerület Röppentyü u. 60 ban található  cégközpontunkban be is tudjuk mutatni, a megoldási lehetőségeket !

Cégünk pl. számos mozit üzemeltet távfelügyelettel, ahol pl. BARCO DIGITAL CINEMA projektor van telepítve.

Ma a hálózati eszközök ezt lehetővé teszik, és itt az újabb techológia az IoT szenzorok, amely a Microsoft Azur TWINS megoldásra építve újabb lehetőségeket teremt a tárgyalótermi  felügyeletre. Jelenlét érzékelés, CO2 figyelés, hőmérséklet és páratartalom figyelés fokozza a  tárgyalótermi élményt.


Kérjen ajánlatot!

Kapcsolódó termékek

ClickShare CS-100

Vezeték nélküli prezentációs és kollaborációs rendszer kisméretű tárgyalótermekb...

Bővebben...

ClickShare CSE-200

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis- és közepes méretű tárgyalókba

Bővebben...

ClickShare CSE-200+

Vállalati környezetbe tervezett vezeték nélküli kollaborációs megoldás a kreatív...

Bővebben...

ClickShare CS-100 Huddle

Vezeték nélküli prezentációs rendszer kis méretű tárgyalókba

Bővebben...

ClickShare CSE-800

Nagyméretű tárgyalókra tervezve, több ember egyidejű megosztását teszi lehetővé

Bővebben...

wePresent WiPG-1000

Az alap 1080p vezeték nélküli prezentációs rendszer bármely eszközről vezeték né...

Bővebben...

wePresent WiPG-1600W

A legtöbb interaktív élményhez szükséges jellemzőt tartalmazza, része a vezeték...

Bővebben...

wePresent WiCS-2100

Vezeték nélküli prezentációs rendszer az inspiráló megbeszélésekért

Bővebben...

Crowdbeamer

Az okos prezentálóeszköz, amely erősíti üzeneteinek hatását

Bővebben...

Neets TanGo

A Tango a Neets központi vezérlők zászlós hajója.

Bővebben...

Dokumentumok

targyalotermek-kialakitasa.pdf

application/pdf

Letöltés (3.4 MB)