Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


All-in-One videokamerák

A MIKROPO által forgalmazott AVER kamerák többsége önálló, de van All-In-One is, mint például az AVER VB342+, amely annak ellenére, hogy egybeépített, fizikai zoom-ot is tartalmaz, így a kiváló minőségű képet ad !

Egy sikeres videókonferencia létrejöttéhez elengedhetetlen a kiváló hang és képminőség. Az általunk kínált videokamerákkal minőségi képet közvetíthet a meeting ideje alatt. Nagy választékban rendelkezésre álló videokameráink minden tárgyalótípusra kínálnak megoldást. Van lehetőség all-in-one videokamerák választására, melyet inkább a kisebb és közepesebb méretű tárgyalókba ajánlunk. Ez a megoldás egyesíti a mikrofont, a hang- és képtovábbítást, így egyetlen eszköz használata elég.  A nem all-in-One kamerákat inkább a nagyobb tárgyalótermekbe ajánljuk, ahol a hatótávolság megkívánja több eszköz telepítését. Itt a kamera a hang és a mikrofon résztől elkülönülten kerül installálásra, ez jellemzően jobb hangminőséget tesz lehetővé, mint az egybeépített all-in-One társaik.


Többféle gyártó videókonferencia termékét forgalmazzuk, a HP- Poly Stúdió-

X30, X52, X70 típusait is.1. Poly Studio USB videobar

A Poly Studio ismert belépő szint az All In One megoldásokban, kisebb-és közepes méretű tárgyalókba ajánlott.


2. Bose Videobar VB1

A márkás Bose Videobar VB1 ALL-IN ONE, mikrofon és hangrendszere a prémium kategória, szintén kisebb és közepes méretű tárgyalókba ajánlott. Páratlan hangja van.

3. Logitech Rally Bar

Teljes körű videóoszlop közepes méretű helyiségekhez.

4. BirdDog kamerák

BirdDog Eyes P100

A BirdDog egyedi NDI® szilícium chipet tartalmazó P100 PTZ kamerája belépő a teljes NDI® világába. Az akár 1080p60 képkockasebességgel, 10-szeres optikai zoommal, valamint kettős SDI és NDI® kimenettel rendelkező P100 professzionális szintű minőséget, teljesítményt és teljes rugalmasságot biztosít. 5. AVER videokamerák


- AVER VC 520 Pro 2

Professzionális konferenciarendszer közepes és nagy tárgyalótermekhez.

A VC520 Pro2 professzionális szintű konferenciarendszer. A 24-szeres teljes zoommal, fejlett AVer SmartFrame kerettel, IP-videó streameléssel, egyetlen USB-telepítéssel és kiterjesztett hangosító megoldással felszerelt VC520 Pro2 rendkívüli videokonferencia-élményt nyújt.- AVER VB 130

Ultra-tiszta 4K képalkotás rugalmas látómezővel.

A kettős FOV funkcióval felszerelt sokoldalú AVER VB130 biztosítja, hogy a nézők mindig a megfelelő helyre összpontosítsanak a tárgyalószobában.

6. Lumens kamerák


-VC B 11 U

UC és VC integráció

A Zoom és a Barco ClickShare Conference előírásainak megfelelő VC-B11U kompatibilis az összes főbb videokonferencia-alkalmazással. Akár élő videóforrásként is használható élő produkciós és streaming eszközökben, mint például a YouTube Live, a vMix és az OBS Broadcast.

-VC B 30 U

Középpontban az Ön meetingje

A VC-B30U optikai zoom lencséjének és robotizált pan and tilt mechanizmusának köszönhetően tökéletesen adaptálódik bármilyen meeting körülményeihez. A panorámás 72°(H) 80°(D) látószög állítható a 12x optikai zoom objektívnek köszönhetően, amely segít a felhasználóknak minden résztvevőt megjeleníteni a képen. A megfelelő szög felvételéhez a fényképezőgép gyorsan vált -100°-ról +100°-ra, és -30°-ról +30°-ra dönt. Akár egyetlen résztvevőnek, akár kerekasztal-beszélgetésnek ad otthont a terem, a kamera megfelel az Ön igényeinek.
Kapcsolódó termékek