Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

ÉPŰLETEK AV MÉDIATECHNIKÁJA


Gyengeáramú tendertervekhez a szükséges audio-vizuális ( AV)  médiatechnika tervezést vállaljuk. 

 Ez elvi tervrajzokat és  működési leírást, valamint kiviteli tervet jelenti.

Az AV MEDIATECHNIKA  az audió-és vizuáltechnikát jelenti, azaz az AV rendszereket.

Mit tartalmaz általában egy épület médiatechnikája ?

A különböző helyiségek funkcionalitása okán ez változó, lehet például oktatószoba, diszpécseri control room, tárgyalók, rekreációs helyiségek, huddle room-ok, közösségi terek, lobby rész, tájékoztató Digital Signage felületek, branding rész a recepciónál, Interaktiv felületek, szerverszobák, stb...

Miután az IT terület és az AV technika egyre jobban összeér, ezért egyre jobban terjed a teljes médiatechnika IP alapon történő vezérlése.  A hangrendszer és a végponti eszközök CAT 5/6 kábelen kötődnek egymáshoz, egyre ritkább egy mai modern rendszerben a külön nem CAT 5/6 jellegű kábelezés. Ennek okán a vezérlés megtervezése is már IP alapon történik.

Mivel az iparágban különféle jelfeldolgozási rendszerek  alakultak ki, így az eszközök közötti összeköttetéseknek széles a tárháza. USB, DP, HDMI, IP továbbítás, kábelhosszok, üvegszál, lokális rendszerek kábelezése, faliszerelvények, vezérlések, végponti eszközök, LCD monitor, Videofal, LEDFAL, projektorok, vetítőfelületek digital signage rendszerek, mozitechnológia és még hosszasan lehetne sorolni, mi minden kellhet a használónak. 

Ennek a szakmának a kiállítása minden év elején rendezik és a következő már Barcelonában lesz 2021-ben- hatalmas. 

Ráadásul nem mindegy, hogy milyen modern a tervezés, mert ismerni kell a gyártókat, a technológiájukat, sokféle gyártó eszközeit kell egy AV Mediarendszerben integrálni !


A honalunkon számos termék és AV területet megtalálható, természetesen nem lehet mindent feltenni, vannak tárgyalók, videokonferencia, megjelenítők, azonban a köztük lévő összekapcsolás minden esetben az adott gyártó sokféle eszközéből történő kiválasztás után határozható meg a tervekben.

Amennyiben már  tervek léteznek, annak megvalósítására többféle lehetőség is van, ezért érdemes konzultálni velünk adott esetben,  az adott alkalmazáshoz igyekezünk a  legjobb megoldást kiválasztani megrendelőink részére.

Kapcsolódó termékek

ClickShare CSE-800

Nagyméretű tárgyalókra tervezve, több ember egyidejű megosztását teszi lehetővé

Bővebben...

Barco UniSee

Az LCD videófalaknál a Barco UniSee teljesen új megközelítést alkalmaz a hézagme...

Bővebben...

Neets TanGo

A Tango a Neets központi vezérlők zászlós hajója.

Bővebben...

Neets Touch Panel

7-inches, felhasználóbarát Touch Panel

Bővebben...

Dataton WATCHMAX

WATCHOUT RACK SZERVER

Bővebben...

G60-W8

8,000 lumens, WUXGA, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások

BARCO Weboldal

A belga BARCO weboldala

Bővebben...