Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

MÚZEUMOK AV RENDSZERINTEGRÁCIÓJA


Egy múzeumi kiállítás AV technikai megvalósítása gondos tervezést igényel. A Mikropo Vizuáltechnika Kft a különféle médiaeszközök rendszertervezését és   kivitelezését vállalja.

Egy látványos, a közönség számára izgalmas kiállítás csapatmunka, ahol az "álmok", a technikai  lehetőségek és a költségvetés mezsgyéjén kell folyamatosan egyensúlyozni.

Az audio-és vizuáltechnikai rész különös fontossággal bír, hiszen itt számos AV technológiát és építészeti  elgondolást, megoldást kell tudni ötvözni. 

20 évvel ezelőtt a hannoveri világkiállítás hajójában még projektorokos vetítéseket csináltunk Vadász György tervei alapján. ( érdemes az alábbi 25 perces videóliinket megtekinteni,  az építész gondolatait meghallgatni ). 

A vetítések nyolc, adott időközönként egyszerre lenyíló belső "hajóablakokban" történtek ( egy mozzanatot lehet is látni ebben a portréfilmben). A hannoveri vetítés tartalmát  Káel Csaba készítette, az országunkat mutatta be autentikus zenével.


 

Az alábbi két videóban pedig szeretnénk bemutatni egy néhány éve  BARCO projektorokkal és eszközrendszerrel készült múzeumi AV technikát, adott esetben gondolatébresztés céljából. Az audiotechnika, GENELEC. 

múzeumi tárlatvezetők, audioguide -és tourguide rendszerek  kapcsán a Mikropo a francia Orpheo cég termékeit forgalmazza.

Kapcsolódó termékek

Orpheo Touch

Audioguide a felhőben.

Bővebben...

Orpheo TG

A túravezetők új generációja, most még frissebb, mint valaha.

Bővebben...

Orpheo Mikro

Az Orpheo hagyományos audioguide készülékei megújultak.

Bővebben...