Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

A jelátalakítók és jelfeldolgozók piaca az egyik legmeghatározóbb eleme a modern AV technikának.

Felhasználástól függően számos, egymástól jól elkülöníthető terület alakult ki. A fix installációs terület, valamint a mobil eseményeken használt eszközök más és más tulajdonságokkal felruházott termékeket kívánnak. Mindezektől függetlenül maga a jel továbbítása és feldolgozása is számos szabványon keresztül fejlődött és a mai napig is fejlődik. Ha vesszük például a kompozit videojelet, az analóg RGB-t, majd a ma már széles körben használt HDMI/DVI szabványokat, valamint a HD mellett már a 4K elterjedését, a jelek nagyobb távolságra történő továbbítását, láthatjuk, hogy nagyon sokféle irányú ez a terület. A jelek feldolgozását, processzálását video processzorok valósítják meg. Többféle jel egyidejű feldolgozását, egy- vagy több kimeneten történő megjelenítését video keverők biztosítják. 

A beépített A/D átalakítók, scalerek minősége nagyban befolyásolja a feldolgozás idejét, a jel minőségét, késleltetést, amik különösen a broadcast területen fontosak.

Videofalak alkalmazásához szükséges több bemenettel és több kimenettel rendelkező video processzorok, LED fal meghajtáshoz szükséges video processzorok és vezérlők, eseményeken használt image processzorok ( amelyek főleg élő események kapcsán használatosak és több be- és több kimenettel rendelkeznek ) képezik ennek a területnek a magját.

A felhasználáshoz szükséges legoptimálisabb eszközök széles palettáját kínáljuk megrendelőink részére.


Információ és árajánlat kérés

Kapcsolódó termékek

M2 | CP3072pro

Vision Mixer & Scaler

Bővebben...

M1

Four input integrated vision mixer & scaler ideal for single displays

Bővebben...

X1pro e

Available with 4K signal scaling and processing

Bővebben...

X1pro

Simply professional 4K scaling and switching

Bővebben...

X1

Seamless switching single channel video scaler

Bővebben...

X2

16x16 video wall processor

Bővebben...

X3

16x8 video wall processor

Bővebben...