Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.A wePresent olyan professzionális vezeték nélküli prezentációs rendszer, ami akár 64 felhasználó számára is lehetővé teszi, hogy valós időben tartalmakat osszanak meg egymással bármilyen okos eszközről, ezáltal prezentálhatnak, kollaborálhatnak és interakcióba léphetnek egymással.

A wePresent rugalmas és innovatív tulajdonságokkal rendelkezik, ami magasabb szint-re emelik a felhasználói élményt.
A wePresent egy egyszerűen használható vezeték nélküli kollaborációs megoldás.A wePresent bármely típusú képernyőhöz csatlakoztatható HDMI vagy VGA kábel segítségével, létrehozva egy vezeték nélküli prezentációt full HD felbontásban.  A wePresentet a helyi hálózati eszközökhöz lehet csatlakoztatni.Tulajdonságok:


  • HDMI kimenet
  • VGA, audio kimenet
  • LAN, RJ-45, WAP
  • Két USB port
  • Hátsó IWB USB érintőképernyős port
  • Első bekapcsológomb automatikus bekapcsolási funkcióval


Kiegészítésképpen a wePresent beépített vezeték nélküli hozzáférési pontot kínál. Amennyiben engedélyezett, ez további WiFi jelet tud biztosítani a vendégek vagy a tárgyaláson résztvevők számára.


Sokoldalú felhasználásVilágszerte oktatási, vállalati és kormányzati területeken működő intézmények választják a BARCO wePresent vezeték nélküli rendszerét, ezáltal növelve a meetingek és oktatások interaktivitását, amik így hatékonyabbá és élvezetesebbé válnak.

                                         A wePresent Cross Platform?


Windows. Mac. iOS. Android. Chromebook. Csatlakoztassa bármelyiket a prezentáció megosztásához. A wePresent intelligens technológiájával a BYOD megfelel a vezeték nélküli tartalommegosztásnak.


Hogyan működik a wePresent?

A wePresent lehetővé teszi a prezentációt bármely platformon. Egyszerűen integrálható bármely hálózati környezetbe, a video képátviteli sebessége 30 fps, a prezentáció full HD felbontásban jelenik meg.


A wePresent mobilra vagy Chromebookra

A wePresent támogatja a Chromebookot és az iOS Airplayt. A MirrorOpPrezenter program Chromebookra is elérhető a Chrome Web Store-ban. Letöltheti programunkat közvetlenül az eszközről PC vagy Mac gépére vagy egyszerűen csak letölti az ingyenes applikációt és már kezdheti is a prezentációt.


Hol használható a wePresent?


Elsősorban az oktatásban használható a fejlett moderációs képessége okán. Az előadó vagy a tanár kiválaszthatja, hogy kinek vagy kiknek a tartalmát engedélyezi a kivetítőn. Egyszerre egyidejűleg 4 eszköz, okostelefon tartalmát képes megjeleníteni.


VállalatA wePresent vállalati környezetben is jól használható. A vezeték nélküli kapcsolat bármely típusú tárgyalóban, a kicsitől akár a nagyig kényelmes hozzáférést bizosít a kivetítőhöz bár-mely résztvevő számára.


OktatásMint oktatási megoldás a wePresent kiválóan együttműködik a hagyományos osztálytermekben használt interaktív tábla rendszerekkel is.


Vezeték nélküli megoldásaink az osztálytermek vagy tárgyalóterek használati igényeire lettek szabva, lehetővé téve a felhasználók számára a zavartalan prezentációt és a teljes interaktív élményt.
További információkért kattintson ide...
Kérje ingyenes bemutatónkat és demo készülékünket!

Kapcsolódó termékek

wePresent WiPG-1000

Az alap 1080p vezeték nélküli prezentációs rendszer bármely eszközről vezeték né...

Bővebben...

wePresent WiPG-1600W

A legtöbb interaktív élményhez szükséges jellemzőt tartalmazza, része a vezeték...

Bővebben...

wePresent WiCS-2100

Vezeték nélküli prezentációs rendszer az inspiráló megbeszélésekért

Bővebben...

Dokumentumok

successstorystjohnsuniversitytaiwanen-pdf.pdf

Letöltés (783 KB)

wepresent-product-line-brochure.pdf

Letöltés (3.9 MB)

wepresentanyag-magyarul.pdf

Letöltés (789 KB)